Camera-inspectie

rucojetbijbetontank

Camera-inspectie

De camera-inspectie wordt uitgevoerd met een zelfrijdende of duwcamera van het explosieveilige type. Een inspectie met de camera geeft u een gedetailleerd visueel rapport van de toestand van uw afvoerleidingen. Met de camera kunnen we op zoek naar breuken, barsten of verzakkingen in het leidingennetwerk. De cameracontrole kan steeds op cd-rom of dvd vastgelegd worden en het is ook mogelijk om een inspectieverslag af te leveren. Veelal vinden we barsten, breuken of verzakkingen. Deze zijn dan meestal te wijten aan scheurvorming, doorgroei van wortels, cementresten, ...

Door de camera-inspectie bespaart u onnodige breekwerken. Moet er toch opengebroken worden dan kunnen wij u met raad en daad bijstaan. We hebben jarenlang ervaring met een ultramodern camera-inspectiesysteem, uiterst geschikt voor inspecties van riolen en putten. Daarbijhorend werd ook het softwareprogramma WinCan aangeschaft. 

WinCan is een software voor het inspecteren van riolen en putten en voldoet aan de, in België, gestelde eisen voor rioolinspecties. Standaard kunnen er 2 inspecties per streng gemaakt worden in het hetzelfde project. Dit is handig bij rioolrenovaties. Men kan dan 1 inspectie doen voor renovatie en eentje erna. WinCan kan deze inspecties vergelijken. Indien de gebruiker meer dan 2 inspecties per streng wilt maken, is de optie "Gegevensregistratie voor meervoudinspectie" noodzakelijk.

Opsporen van putten en leidingen

Door onze detectieapparaten kunnen we exact weten waar uw afvoer loopt en waar er blinde putten zitten! Door middel van dit toestel zijn wij in staat uw leidingen en putten te lokaliseren en in kaart te brengen, zonder dat er breekwerken aan te pas komen. Bedenk ook welke tijdswinst dit oplevert!

© Rucojet.be BVBA | BTW: BE 0437.021.127 | Veurnseweg 21C 8900 Ieper| Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 057 42 20 73

Cooked & Spiced by Tasty Creations | Powered by LMD